Sam Story

 

„ Because of you I find it hard to trust not only me, but everyone around me ...”

 

///Ottawa 2009 November 23.///

 

Sam  szemszöge.

~Mattel megint elvoltam. De hamar hazaérek ugyis csak…hajnali egy?? Úristen ez peh ~
Oké megusztam ugy tűnik apáék alszanak. Csak ezeken a nyikorgós lépcsőkön nehéz lesz  feljutni az emeletre.  Már épp beléptem volna az ajtón amikor  valaki hátulról fejbe vágott.

-Sam te meg hol voltál?? Tudod mennyi az idő?.-Ordítozott apám  eléggé piásan.

-Igen tudom mennyi!Előbb néztem meg. És ha mégegyszer hozzámérsz eltöröm a csuklód.-

-Azt próbáld meg.-Pont megakart ütni de elkaptam a kezét kicsavartam aztán lerohantam a lépcsőn. Ki csaptam a bejárati ajtót és egészen a buszig rohantam. Pont jött az éjjeli járat és gyorsan fel is pattantam rá.

Leszálltam a végállomáson majd egy kertes ház felé vettem az irányt.

Matték háza felé. Hát nem fog örülni,hogy felzavarom az álmából, de mégis a haverom tuti megérti.

Mikor kopogtam Matt egy boxerban és fél álomban lévő fejjel kinyitotta az ajtót. De mivelőtt mondott volna valamit én már benn is voltam a házban.

-Bocsi haver de az apám megint csinálta a balhét. Itt maradhatok?.-Kérdeztem lihegve.

-Na figyu Sam!!! Felkeltettél és még ez után azt képzeled??Persze maradhatsz csak hülyültem tesó. Akármeddig lehetsz a fater alszik anya meg nemtudom biztos a szeretőjével van valahol.-

-Oké na ha nem baj bedőlök az ágyba mert halálomon vagyok.Jóccakát.-Mondtam és megkerestem a szobát majd bedőltem az ágyba és már be is doptam a szunyát.

//Ottawa 2009 November 30.//

Reggel felkeltem de asszem már lehetett dél is. Matt apja telefonált. És basszus az én apámmal beszélt!!. Felöltöztem lementem a földszintre majd mikor Mattel találkoztam oda mentünk a telefonáló apjához. Amikor végzett rám nézett.

-Helló Sam.Tudod,hogy mindig szívesen látlak de most jobb ha hazamész.Neked apáddal van dolgod nekem meg a fiammal aki szintén jó későn ért haza.-Mondta nekem majd elköszönt majd elvonult.

-Na akkor byez tesa sok szerencsét.-Mondtam Mattnek majd mikor ő is elköszönt elindultam haza.

Apám már  az ajtóban állt. De mikor már minden veszve volt hallottam anyám kocsiját ahogy begurul a lakásba.

-Szia kicsim.-Köszönt anya majd megölelt.

-Szia.-Köszöntem vissza neki majd együtt mentünk be a házba.Anya felküldött a szobámba majd hallgattam ahogy apám és anya veszekszenek.  Nem tudtam mit tenni de mikor az hallottam,hogy apa megütötte anyát nem bírtam tovább. Le rohantam a földszintre és elkaptam apámat. Magasabb és erősebb is voltam nála ezért hamar szétvertem a fejét. Miután anya leszedett rola észrevettem,hogy nincs magánál,elájult.

-Hoppá.-Mondtam gúnyosan.

Anya mérgesen nézett rám majd  a nyakamba borult és eltört nála a mécses.

Este apa magához tért de nem mert már anyába és belém sem belekötni.De anya három nap szoba fogságra ítélt.

///Ottawa. 2009 December 3.//

Végre szabadság vége a hadi fogságomnak!!!!Felhívtam Mattet és megbeszéltük,hogy átjön hozzám. Fél ora mulva meg is jött.

-Apa elment dolgozni Anya meg vásárol.Miénk a lakás!!.-Mondtam boldogan a  mulkori balhéról semelyikünk sem akart beszélni. 

Egész nap elvoltunk. Elég uncsi volt a következő pár hét.

///Ottawa. 2010 Január. 1///

A karácsony fain volt de az újév mégjobb. Mattel és Marcoval a pót faterommal együtt mentünk hozzánk de nem járt a busz így gyalog mentünk tovább. Már sötét volt és még villámlott is. Mint egy horror film.  El dumáltuk az időt de egyszer csak  eltűntek mellőlem. Amikor megfordultam valami elkapott és neki csapódtam a falnak. Az a valami morgott és rámugrott. Az utolsó amire emlékszem a saját orditásom volt.

///Ottawa 2010 Március  2.///

Mikor felébredtem egy ilyen szoba féleségben találtam magam. Rögtön felugrottam de a nyakam oltárira fájt. Ott volt egy tükör és meg akartam nézni a nyakamat. De a látvány sokkoló volt. A nyakamon harapásnyom és a szemeim vörösek voltak. A bőrőm hófehér. És valami morgás szerű hang jött a mellkhasomból.Észre se vettem,hogy mellettem még ott feküdt Matt és Marco ők is úgy néztek ki mint én. Ők még jobban ledöbbentek.
Mikor magunkhoz tértünk  teljesen ki mentünk a szobábol le a földszintre.Szebb ház volt mint Mattéké. Hirtelen egy férfi termett ott előttünk. Nem volt akkora mint én de elég félelmetes volt. Neki is vörös volt a szeme.

-Sziasztok.Az én nevem Peter . Gondolom kíváncsiak vagytok mi történt veletek. El mondom. Sam téged akartalak átváltoztatni egyedül de nem tudtam,hogy a barátaid veled vannak.Így őket is vámpírrá változtattam. –Mondta az a Peter majd egy hullát dobott elénk. Ömlött belőle a vér. Úgy elkezdett égni a torkom,hogy majdnem bele őrültem. Mind hárman rávetettüka hullára magunkat . Az összes vért ki ittuk belőle.

Mikor felálltunk én nem bírtam szó néljül hagyni a dolgokat.

-Vámpír??Ha most nem ittam volna egy hullából akkor nem hittem volna el.De Peter miért pont én?-Kérdeztem tőle.

-Mivel benned sok elfolytott agresszió van és erős vagy okos és fiatal.Ezt onnan tudom,hogy már figyellek téged.-Mondta a vámpír.

E közben Matt és Marco elmentek valahova. Nem tudom hova biztos az a Peter mondott nekik valamit. Én észre sem vettem.

-Na gyere Sam megmutatom neked mi lesz a feladatod.-Miután kimentünk az udvarra sok ilyen piros szemű vámpír volt.

- A feladatod nekik az irányitása,nevelése,és kordában tartása. Majd egy idős klán ellen kell kiképezned őket.-Mondta majd bemutatott a többieknek.

Furcsa módon ahogy teltek a napok és kezdtem magamat kordában tartani,ez az élet jobb volt mint az emberi múltam.Marconak és Mattnek is jobban bejött. Egy hónap után már megtanultam harcolni és a vámpírokat is kiképeztem.

 

//2010 Jacksonville Április 14.//

Peter megkért egy ember átváltoztatására mivel nem volt rá ideje.De szerintem csak kíváncsi rá mit tudok. Mikor megmondta hova kell mennem el is indultam. A srác akit Chrisnek hívnak a busz megállóban volt egyedül a sötétben.Tökéletes.Oda sétáltam mint egy átlagos várakozó. Mikor nem figyelt lerántottam a székről  le a földre befogtam a száját, és megharaptam.Kapálózott de egy kis alacsony fiu volt és én meg vámpír így nem volt sok esélye. Mikor elvittem Peterhez örült,hogy meg tudtam csinálni.Chrissel hamar jóban lettünk így a nagy Négyes fogat Matt Marco Chris és Én voltunk.De az egész csapattal jóban voltam.
Peter egy nap azt mondta,hogy elmegyünk találkozni valakikkel.

Gyalog mentünk de nem fáradtam el chh egy ilyen kis úttól?

///2010 Forks  Április 20///

Végre megérkeztünk. Egy szép házba mentünk ahol egy középkorú szőke hajú férfi fogadott minket. Aztán jött egy nő is gondolom a másik csapat vezére. Eléggé meg volt tépázva biztos volt már pár csatája. Kimentünk az udvarra mert Peter és az a nő aki asszem Maria volt beszélgettek.

 

 

 

2.Fejezet.

 Baby, you gotta belive me when I say I'm lost without you!

A többiek el voltak de én untam a fejemet ezért el indultam sétálni egyet.  Valaki nagyon sietett és majdnem belém rohant. Mikor megállt fel tudtam mérni. Egy lány volt.Nem is akármilyen lány!.Gyönyörű arany szemei voltak,Barna haj, és az alakja húú. Leesett az állam.

-Szia bocsi,hogy majdnem neked jöttem.-Mondta lágy hangon a lány.

-Szi Szia. Semmi baj. Hogy hívnak szépségem?.-Kérdeztem a lánytól.

-Alice vagyok.És te nagy fiú?.-Kérdezte viccesen Alice.

-Én Sam vagyok. Peter csapatának vezére.-Mondtam büszkén.

-Ahham örülök,hogy találkoztunk de nekem most sietnem kell.Szia majd még találkozunk.-Mondta majd elrohant.Hátulról is szuperül nézett ki. Mikor vissza tértem a földre vissza fele sétáltam.Elég ennyi séta inkább vissza megyek Peterhez.Akkor Alice is ott lesz.És tényleg ott volt.Jól el beszélgettek.

~Héé haver neked ott van Charlotte~Gondoltam bosszúsan. De ahogy jobban megnéztem Alicet láttam valamit a kezén.Egy…gyűrűt????Nane házas? Se baj. Engem nem érdekel,hogy van e férje mondtam magamban majd oda sétáltam Matthez.

-Helló Sam,hogy eltűntél.-Mondta viccesen.

-Höhh,egy angyallal találkoztam. Te meg nem hehe.-Mondtam gúnyosan neki.

-Jaa vele?-Bökött Alice felé.

-Télleg jó csaj. Úgy tudod mit csinálnék ha itt lenne?.-Nem hagytam,hogy befejezze hanem jól lekevertem neki.

-Álljál le kis csávo!.-Mondtam hangosan.

-Jó jó ugy látom bele zúgtál.-Mondta halkan majd eltámolygott a közelemből.

Peter látta az eseményeket. És morbid fejjel nézett rám mire én egy bocsesz tátogtam el neki.

Be mentem a házba ami valami Cullen családé volt. Ott volt az a középkorú Carlisle meg mégegy szőke srác. Hát ő rajta volt pár seb.Asszem Jasper volt a neve mert Peter mesélt róla.És arról is,hogy van egy felesége. Egy barna hajú lány.És össze állt a kép.Szóval ennek a Jaspernek a barátnője Alice??Szuper..Mondtam magamban majd hirtelen valami rám zuhant.Nem volt nehéz de megilyedtem.Ismerős illat volt. Hmm.

-Szia nagyfiú Mizujs? Látom bele merültél a gondolataidba.-Mondta nevetve Alice aki előbb okozott nekem szív rohamot.

-Áhh semmi különös rég találkoztunk csajszi.-Mondtam neki majd mikor leszállt rólam leült a kanapéra én pedig mellé.

Épp akartam neki mondani valamit mikor megjelent Peter. Elmentünk a Volturi ellen bunyózni és nyertünk!!!A végén ott maradtunk Cullenéknél

///4 hónap mulva///

3. Fejezet.

Being happy doesn’t mean everything is totally perfect
 

Eltelt már majdnem fél év.Alicel pedig nagyon jóban lettem. De Petert Jasper és a bátyja megölte. Először bosszút akartam állni de mikor Alice elmesélte mi történt, fel hagytam a dologgal.  Most én vagyok a sereg egyedüli alfa hímje ez tök király!!!

Alicenek született egy lánya. Ashley.Most ő van a közép pontban.Rajta kívűl van még egy lánya Sofy és Jackson a fia aki belépett hozzánk és a négyes fogatból ötös fogat lett. Magyarul a legjobb haverjaim közé tartozik. Nagyon jó fej srác, jó vele hülyülni. De az a Jasper jó nagy ellenségem lett. Utálom gyűlölöm!

Féltékeny mert Alice jól elvan velünk.Hát nem csodálom. Én elunnám Jasper mellett magam.

///Alice szemszöge///

Jazz már megint durcázott mert Samékkel voltam. Nem bízik bennem ez szarul esik na mindegy. Este mikor feljött a szobánkba akkor nem volt olyan durci.Hát a folytatás még jobb volt!!

Másnap reggel lementünk enni. Sam Matt és Jackson hülyültek a kajával és véletlen eltalálták vele apát. Utána meg ártatlan arccal ettek tovább.Tök vicces volt!!!

Jazz elment valahova.Mostanában el szokott menni,de Sam mindig felvidít igy nincs időm ilyenenek rágódnom.

-Aliceee.-Kiáltotta Sam reggeli után a kanapéról.

-Gyere ide tévézniii.-Mondta majd oda is mentem megnéztünk egy tök értelmetlen gagyi filmet. De jó sokat röhögtünk.

-Sam hol van Esme?.-Kérdeztem tőle.

-Passzolom.Tuti vásárolgat valamit.-Mondta cinikusan Sam.

-Köszz a bő választ na megyek megkeresem Jazzt.-Mondtam majd felkeltem.

-Oksa szia majd koccanunk.-Köszönt el ő is.

///Sam szemszöge///

Jól teltek a napok,hetek.Még Alichez is kimentem nyáron Dániába!!Nagyon jó volt.Aztán az évben Ashley felnőtt és megszületett Cory is. Később meg Riley. Utána is voltak események.Szóval így egészben nem bántam meg,hogy vámpír lettem.

THE END!!!

Linkajánló